CEV Şampiyonlar Ligi | Gruptaki 2. galibiyetimizi aldık..

Bu sezon Avrupa'nın en üst ligi olan Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray, gruplardaki üçüncü maçında Grot Budowlani LODZ ile karşılaştı. Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanan mücadeleyi takımımız 3-0 kazandı ve gruplardaki 2. galibiyeti elde etti. 

Karşılaşmaya iyi bir başlangıç yapan takımımız, ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Mola dönüşünde de iyi oyununa devam eden Filenin Sultanları, ikinci teknik molaya da 16-9 üstün girdi. Aradaki farkın azalmasına hiç izin vermeyen Galatasaray, seti 25-16 kazandı. İyi oyununa ikinci sette de devam eden takımımız,  ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Molanın ardından farkı daha da açan Cimbom, ikinci teknik molaya da 16-11 önde girdi. Mola dönüşünde iyi oyununa devam eden Galatasaray, skoru 21-14’e kadar getirdi. Takımımız bu skorun ardından rakibinin bulduğu 4-0'lık seriye engel olamayınca,  Ataman Güneyligil mola aldı. Mola dönüşünde kendine gelen Filenin Sultanları, seti 25-21 kazandı. Rakibi karşısında iyi oyununa son sette de devam eden Galatasaray, seti 25-17 kazandı ve maçtan 3-0 galip ayrılan taraf oldu. 

CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda ikinci galibiyetini elde ederek puanını 6'ya yükselten takımımız, 4. maçında Grot Budowlani LODZ ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mücadele 6 Şubat 2018 Salı günü oynanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0