Cimbom'dan farklı galibiyet..

Devre arası kamp çalışmalarına Antalya'da devam eden Galatasaray, TFF 2. Lig ekibi Tuzlaspor ile bir hazırlık maçı yaptı. Rakibi karşısında son derece etkili bir oyun ortaya koyan takımımız, sahadan 5-0 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı. Takımımıza galibiyeti getiren golleri Gomis, Denayer, Rodrigues(2) ve Selçuk'tan geldi.

Galatasaray karşılaşmaya Muslera, Mariano, Maicon, Denayer, Hakan Balta, Tolga, Selçuk, Ndiaye, Rodrigues, Sinan, Bafetimbi Gomis onbiriyle başladı. Cimbom, karşılaşmanın 24.saniyesinde Gomis'in enfes golüyle 1-0 öne geçti. Top sahip olan ve tempolu bir oyun oynayan takımımız, 8. dakikada kaptan Selçuk İnan'ın frikikten attığı golle skoru 2-0'a getirdi. Bu golden 2 dakika sonra Ndiaye'nin ara pasında hareketlenen Garry Rodrigues, düzgün bir vuruşla skoru 3-0 yaptı. Skora rağmen tempoyu düşürmeyen Cimbom, 12. dakikada Hakan Balta'nın ortasında Rodrigues'in kafa vuruşuyla skoru 4-0 yaptı. Bu dakikadan sonra biraz frene basan takımımız, zaman zaman basit top kayıpları yaptı. 26. dakikada Tuzlaspor, Emre Keleşoğlu ile etkili geldi. Bu pozisyonda Muslera topu kornere çeldi. 34. dakikada Gomis'in pasında Rodrigues kaleciyle karşı karşıya kaldı. Rodrigues'in şutunda kaleci topu kornere çeldi. 36. dakikada ceza sahasında yaşanan karampolde Maicon topu çizgiden çıkardı. 40. dakikada Selçuk İnan'ın kullandığı köşe vuruşunda, ceza sahasında boş kalan Denayer skoru 5-0'a getirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve takımımız soyunma odasına 5-0 üstün gitti.

Galatasaray ikinci yarıya 10 değişiklik ile başladı. Takımımız ikinci yarıda Carraso, Linnes, Serdar, Ahmet, Latovlevici, Koray, Donk, Belhanda, Yasin, Feghouli ve Gomis onbiriyle mücadele etti. İlk yarıya oranla daha düşük tempoda geçen ikinci yarıda Galatasaray, 53. dakikada Feghouli ile etkili geldi. Sağ çaprazda topla buluşan Feghouli, kaleyi düşündü ancak vuruşu savunmadan sekti ve kornere çıktı. Savunmayı önde kuran takımımız, ikinci yarıda da oyunu rakip yarı sahada oynadı. 60. dakikada Belhanda'nın pasında topla buluşan Gomis, kendisine şut açısı yarattı ve ceza sahası içinden sert bir şut çekti ancak kaleci topu kornere çeldi. 67. dakikada sol kanatta topla buluşan Latovlevici'nin sert şutu az farkla dışarı çıktı. 74. dakikada Feghouli'nin rakibine sert hareketi sonrasında oyun gerildi. Fatih Terim, bu pozisyonda sarı kart gören Feghouli'yi oyundan çıkardı ve yerine Eren Derdiyok'u oyuna soktu. 79. dakikada Eren Derdiyok'un pasında Gomis çok sert vurdu, top az farkla dışarı çıktı. 90. dakikada Yasin Öztekin'in sert vuruşunda da kaleci topu kornere çeldi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve takımımız ilk yarıda bulduğu gollerle rakibini 5-0 mağlup etti.

Antalya kampının sonuna gelen Galatasaray, 18 Ocak Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası maçında Bucaspor'a konuk olacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0