Dursun Özbek'ten Arda Turan açıklaması..

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Barcelona'dan Medipol Başakşehir kadrosuna dahil olan eski futbolcuları Arda Turan'ın transferinde, ekonomik sebeplerin ön planda olduğunu söyledi.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, olağanüstü genel kurul öncesi Galatasaray Kalamış Tesisleri'nde üyelerle bir araya gelirken, toplantı sonunda basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Özbek, Arda Turan'ın Medipol Başakşehir'e gelişi ile ilgili soru üzerine, "Arda, bizim evladımız. Transferi Medipol Başakşehir'e hayırlı olsun. Arda transferinde ekonomik sebepler ağır basmıştır. Dolayısıyla da Arda ekonomik sebepler çerçevesinde Medipol Başakşehir'i tercih etmiştir. İnşallah orada başarılı olur." diye konuştu. Kendilerinin Arda'ya bir teklifi olup olmadığı sorusuna ise Özbek, yanıt vermedi.
(beIN Sports) 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0