Emre Mor için sıcak temas..

Yıldız futbolcuyu kiralamak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, İspanyol ekipten olumlu yanıt aldı. Anlaşma sağlanması halinde Emre, Antalya kampına katılacak

Fotomaç gazetesinin haberine göre; Sarı-kırmızılı ekip teknik direktör Fatih Terim'in takımında görmeyi çok istediği genç yıldızı kiralamak için harekete geçti. Milli futbolcuyu ilk etapta 6 aylığına kadrosuna katmayı planlayan Cimbom, yapılan ilk görüşmeden olumlu yanıt aldı. İspanyol kulübünün, uygun şartların oluşması halinde Emre Mor'un kiralanmasına sıcak bakıyor.

HEMEN BİTİRİLECEK
Genç futbolcu ile de temasa geçen sarı-kırmızılı kulüp, öncelikle yıldız futbolcuyu yıl sonuna kadar kiralayıp daha sonra sezon bitiminde yeniden masaya oturmayı planlıyor. Kanatlarda ve forvet olarak oynayabilen Emre'nin iyi bir alternatif olabileceği düşünülürken anlaşma sağlanması halinde Antalya kampına katılabilir. Görüşmelerin kısa sürede tamamlanması bekleniyor. 20 yaşındaki Emre'nin İspanyol ekiple 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0