Eren'in gidişini Terim engelledi..

Bafetimbi Gomis'in sakatlığı sonrasında Kayserispor ve Osmanlıspor karşısında ilk 11'de görev yapan ve gösterdiği performansla alkış alan Eren Derdiyok için sürpriz bir iddia yer alıyor. Süper Lig'in ilk yarısında teknik direktör Igor Tudor tarafından kadroda pek düşünülmeyen ve çok az forma şansı bulan tecrübeli forvet ara transfer döneminde ayrılmanın eşiğine gelirken, Fatih Terim ile yaptığı görüşme sonrasında kararından vazgeçtiği öğrenildi.

Teknik direktör Igor Tudor döneminde 11 lig maçında 268 dakika forma şansı bulan ve sadece 2 maçta 90 dakika sahada kalan Eren Derdiyok ara transfer döneminde takımdan ayrılmak istediğini teknik heyete bildirmiş ve menajerine takım bulması talimatını vermişti. Fransız kulübü Rennes ile görüşen ve  transferinde imza aşamasına gelen 29 yaşındaki tecrübeli forvet Galatasaray'da yaşanan teknik direktör değişikliği sonrasında Fatih Terim ile bir görüşme yaptı. 

Fatih Terim ile gerçekleştirdiği özel görüşmede yaşanan süreci aktaran Eren, deneyimli teknik adamın kendisine "Sana ihtiyacım var, planlarımda önemli bir yerin var. Bizimle kalmanı istiyorum." demesinin ardından Fransız ekibine olumsuz cevap verdiği belirtildi. Bafetimbi Gomis'in sakatlığının ardından ligde oynanılan 2 maçta da ilk 11'de görev yapan ve sadece attığı gollerin yanı sıra attırdığı goller ve oyun yapısıyla da alkış alan Eren Derdiyok hatırlanacağı üzere geçen hafta Kayserispor maçı sonrasında yayıncı kuruluşa çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Tecrübeli futbolcu deplasmanda oynanılan karşılaşma sonrasında, "Galatasaray'ın Fatih Terim ile birlikte nasıl değiştiğini ilk yarıda herkes görmüştür. İyi futbol oynuyoruz, hocanın felsefesiyle daha farklı oynuyoruz.Hocanın felsefesi takım daha güzel futbol oynadığını düşünüyorum. Hocayla az vakit çalıştık ama değişikliklerin göründüğünü tahmin ediyorum" sözlerini kullanmıştı

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0