EuroCup | Kötü oyun, kötü sonuç!

EuroCup B Grubu'nda üçüncü olarak EuroCup Top 16'ya kalma başarısı gösteren Galatasaray Odeabank, EuroCup Top 16 ilk maçında evinde Darüşşafaka Basket'i ağırladı. Karşılaşma boyunca rakibinin penetrelerine çaresiz kalan ve ribaundlarda sorun yaşayan takımımız, rakibine 65-84 mağlup oldu. Karşılaşmada hafif sakatlığı bulunan Scotty Hopson çok fazla süre bulamazken, Darüşşafaka Basket'te de Scottie Wilbekin ve Furkan Aldemir forma giyemedi.

Mücadeleye Alex Renfroe - Dwight Hardy - Emir Preldzic - DaJuan Summers - Ege Arar beşiyle başlayan Galatasaray Odeabank, maçta ilk sayılarını DaJuan Summers ile buldu. Karşılaşmaya Ege Arar'ı pota altında kullanarak başlayan Galatasaray Odeabank, maçın temposunu elinde tutmayı başardı. Savunmada da Darüşşafaka Basket'in şutunu riske ederek bu konuda da başarılı olan Yenilmez Armada, ilk çeyreği 17-15 önde kapattı.

İkinci çeyreğe rotasyon ağırlıklı olarak başlayan Sarı Kırmızılılar, hücumda sıkıntı yaşamaya başladı. Hücumda topu yönlendirmeyi başaramayan temsilcimiz, ikinci çeyreğin ilk 6 dakikasında sadece 4 sayı atmayı başarabildi. Savunmada da Darüşşafaka'nın atletik oyuncularının penetrelerine karşı pota altında bir tehdit oluşturamayan Galatasaray Odeabank, soyunma odasına 29-37 geride gitti.

Soyunma odasından döndüğünde de savunmada sorunları devam eden Sarı Kırmızılılar, pota altındaki zaafiyetini iyi kullanan Darüşşafaka Basket'i engelleyemedi. Hücumda da oyunu yönlendirebilecek doğru ismi bulamayan ve sürekli zor şutlar denemek zorunda kalan Yenilmez Armada, 28 sayı yediği üçüncü çeyrekle beraber son çeyreğe 44-65 geride girdi.

Son çeyrekte de savunmada ve hücumda bir varlık gösteremeyen takımımız, parkeden 65-84 mağlup ayrıldı.

Oyuncu istatistikleri: 

Dwight Hardy: 15 sayı - 2 ribaund - 1 asist.
Scotty Hopson: -
DaJuan Summers: 11 sayı - 4 ribaund - 1 asist.
Alex Renfroe: 7 sayı - 4 ribaund - 2 asist.
Jordan Taylor: 4 sayı - 4 asist.
Göksenin Köksal: 1 ribaund - 2 asist.
Ege Arar: 10 sayı - 3 ribaund.
Richard Hendrix: 4 sayı - 3 ribaund.
Mehmet Yağmur: 3 sayı - 1 ribaund - 1 asist.
Emir Preldzic: 4 sayı - 2 ribaund - 3 asist.
Henry Walker: 7 sayı - 3 ribaund - 1 asist.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0