Fatih Terim rakibine tekme atan Feghouli'yi çok sert uyardı!

Devre arası kamp dönemindeki ikinci hazırlık maçında Tuzlaspor'la karşı karşıya gelen Galatasaray, 5-0'lık skorla galip geldi. Gomis, Selçuk, Rodrigues (2) ve Denayer'in ilk yarıdaki golleriyle sonuca giden sarı-kırmızılarda gündem ise teknik direktör Fatih Terim'in karşılaşmanın ikinci yarısında kenara aldığı Sofiane Feghouli'ye verdiği tepki oldu.

74'te rakibine yaptığı sert müdahale sonrası Cezayirli yıldıza kızan tecrübeli teknik adam, kırmızı kart görmemesine rağmen oyuncusunu kenara aldı ve Galatasaray son 16 dakikayı Eren Derdiyok ile tamamladı. Fatih Terim saha kenarında Feghouli'ye uzun bir süre tepki gösterirken, Cezayirli oyuncuya "Ne yapıyorsun sen?" diye sert bir şekilde uyarıda bulundu. Yıldız futbolcu bu pozisyonda kırmızı kart görmüş olsaydı ligde oynanacak Kayserispor mücadelesinde forma giyemeyecekti.

HEMEN YARDIM EDİN
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, karşılaşmasının 45'inci dakikasındaki hava topu mücadelesinde yerde kalan Tuzlasporlu oyuncu Can Demir Atav'ın müdahalesi için kulüp doktorlarını hemen sahaya yolladı. 23 yaşındaki oyuncunun tedavisini Galatasaray ve Tuzlaspor doktorları birlikte yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0