Fatih Terim'in istediği isimler belli oldu!

Galatasaray'da seçimin ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala hedefteki iki oyuncu belli oldu.

Gamaspor'un haberine göre; Fatih Terim istediği sol bek ve forveti, yeni başkan Mustafa Cengiz’e iletti. Hedefteki isimler Watford’dan 33 yaşındaki sol bek Jose Holebas ve West Ham United’ın 29 yaşındaki forveti Chicharito.

Holebas ve Chicharito transferlerinin girişimleri Dursun Özbek döneminde başlamış hatta sonlandırılma noktasına gelinmişti. Fakat yönetim değişimiyle birlikte transferleri sonlandırma işi Mustafa Cengiz ve yönetimine kaldı. Mevcut mali durum nedeniyle iki oyuncu için girişimler kiralık olarak gerçekleştirildi.

Cenk Tosun’un Everton’a transfer olmasının ardından Chicharito’ya yönelen Beşiktaş bu transferden vazgeçti. Beşiktaş forvet transferinde Aytemiz Alanyaspor forması giyen Vagner Love’a yöneldi.

Jose Holebas kimdir?
33 yaşındaki Yunan sol bek 3 sezondur Watford’da oynuyor. 2015/2016 sezonunda Roma’dan 2.5 milyon euro karşılığında Premier League ekibine transfer olan Holebas bu sezon 15 lig maçında 3 asiste imza attı. 38 kez milli formayı giyen Holebas’ın bir de golü var.

Chicharito kimdir?
Gerçek adı Javier Hernandez lakabı Chicharito olan Meksikalı forvet şuanda West Ham United forması giyiyor. Sezon başında Bilic’in yönettiği West Ham’a 17.8 milyon euro karşılığında transfer olan Chicharito 18 maçta sadece 5 kez ağları havalandırabildi. Slaven Bilic ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör Moyes ile anlaşamayan Chicharito’nun kulüpten ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Manchester United, Real Madrid, Leverkusen gibi büyük kulüplerde forma giyen Chicharito’nun milli takım kariyeri de oldukça başarılı. Meksikalı yıldız oyuncunun milli formayla 99 maçta 49 golü bulunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0