Fatih Terim'in listesindeki 9 sol bek oyuncusu..

Sol bek arayışlarına devam eden ve Asamoah'ta mutlu sona ulaşamayan Galatasaray, tam 9 futbolcuyla ilgileniyor.

Lig Radyo'nun haberine göre; Sezon başından beri sol bek problemini çözemeyen Galatasaray, Juventus’ta oynayan Asamoah için her ne kadar girişimlerini sürdürse de Cenk Ergün’ün yıldız futbolcuyla anlaşmaya varması bu transferde mutlu sonu getirmiyor. Hemen hemen her gün Ganalı futbolcuyla telefonda görüşen ve oyuncuya ‘Seni mutlaka transfer edeceğiz’ ifadelerini kullanan Ergün, Juventus engelini aşamazken, sarı kırmızılı kulübün sol bek transferinde daha fazla zaman kaybetmeyeceği ve diğer alternatiflere yöneleceği belirtildi.

LİSTEDE ŞU AN TAM 9 FUTBOLCU YER ALIYOR
Dün Asamoah hakkında olumsuz ifadeler kullanan Fatih Terim’in listesinde tam 9 sol bek adayı yer alıyor. Avrupa ve Güney Amerika liglerini de tarayan deneyimli teknik adam en iyiyi en ucuza almak isterken, scout ekibinin önerileri de tek tek değerlendirmeye alınıyor.

İşte Galatasaray’ın listesinde bulunan sol bek adayları…

1- Lucas Digne (Barcelona)
2- Tho Hernandez (Real Madrid)
3- Patrice Evra (Boşta)
4- Aziz Behich (Bursaspor)
5- Lionel Carole (Galatasaray’dan kiralık)
6- Kenedy (Chelsea)
7- Junior Tavares (Sau Paulo )
8- Uğur Çitçi (Gençlerbirliği)
9 – Miguel Trauco (Flamengo)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0