Flaş iddia: Ndiaye kamptan ayrıldı!

Galatasaray'ın Senegalli yıldızı Badou Ndiaye, Premier Lig yolunda gibi gözüküyor. Osmanlıspor maçı öncesi kamptan ayrıldığı iddia edilen Ndiaye'nin bu hamlesi kendisini isteyen kulüplerden olan Stoke City'e gideceği şeklinde yorumlandı.

Sabah gazetesinin iddiasına göre; Osmanlıspor maçında ilk 11'de oynaması planlanan Badou Ndiaye akşam taktik çalışmasında yerini aldı. Yemeğini yedikten sonra takım arkadaşlarıyla birlikte kampa giren Senegalli yıldız gece yarısı Florya'dan ayrıldı. Ndiaye'nin bu hareketi "Stoke City'e gidiyor." şeklinde yorumlandı. Sabah Spor gece tesisten ayrılan ve Osmanlıspor maçının kamp kadrosundan çıktığı iddia edilen Ndiaye'nin Florya Metin Oktay Tesisleri'nden çıkış yaptığı sırada Instagram'a düşen fotoğrafına ulaştı.
BURAK ELMAS TEKLİFİ DOĞRULAMIŞ AMA SATILMAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİ
Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Burak Elmas, Yellow Friday kampanyası kapsamında basın mensuplarına yaptığı açıklamada Ndiaye'ye bir teklif geldiğini doğrulamıştı. Elmas'ın sözleri şu şekildeydi: "5-6 oyuncumuza teklif var. Badou Ndiaye'ye de teklif var ama satılması söz konusu değil."

BİRÇOK PREMIER LİG KULÜBÜ PEŞİNDE
Başta Stoke City olmak üzere West Ham United ve Southampton'ın da içinde bulunduğu birkaç Premier Lig kulübünün Badou Ndiaye için teklif yaptığı iddia edilmişti. En ciddi teklifin ise Stoke City'den geldiği söyleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0