Galatasaray Odeabank, 2 oyuncu ile anlaşmaya yakın..

Galatasaray Odeabank, Oktay Mahmuti'nin başa geçmesinden ardından kadroyu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılı takımın Tofaş forması giyen Caner Topaloğlu ile anlaştığı, Litvanyalı guard Adas Juskevicius ile anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi.

Avrupa basketbolunun önemli gazetecilerinden olan David Pick'in haberine göre; Galatasaray Odeabank, Tofaş forması giyen 32 yaşındaki Caner Topaloğlu ile anlaştı. Caner Topaloğlu, 2009-2012 yılları arasında Oktay Mahmuti yönetimindeki Galatasaray'da forma giymişti. Caner Topaloğlu, bu sezon Tofaş forması ile Eurocup'ta süre bulamazken, ligde ortalama 5 dakika süre buldu ve bu maçlarda 1.7 sayı, 0.7 ribaund ortalamalarını yakaladı. 

David Pick'in bir diğer iddiası ise guard transferiyle ilgili oldu. Ünlü gazeteci, Galatasaray Odeabank'ın Litvanyalı guard Adas Juskevicius ile anlaşmaya yakın olduğunu iddia etti. Litvanya ekibi Lietkabelis'te forma giyen Adas Juskuvicius, bu sezon EuroCup'taki Buducnost karşılaşmasında bulduğu 9 üçlük isabeti ile rekor kırmış ve EuroCup'ın en çok üçlük isabeti sağlayan ismi olmayı başarmıştı. Adas Juskuvicius, Galatasaray'a karşı ise ilk maçta 5 sayı, 4 ribaund, 1 asist ile oynamış, ikinci maçta ise 14 sayı, 2 ribaund, 1 asist ve 1 top çalma ile oynamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0