Işıl Alben: Daha iyi bir takım olduk..

Euroleague Women'da grubunda 11.maçında 5.galibiyetini alarak şansını sürdüren Galatasaray kadın basketbol takımında kaptan Işıl Alben karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Son transferlerle birlikte daha iyi bir takım olduklarını belirten Işıl Alben, maç içerisindeki iniş çıkışların normal olduğunu belirtti. Işıl Alben'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Çok önemli bir maçtı, gruptan çıkma şansımızı devam ettirme açısından kazanmak çok önemliydi. Bu grupta kazanmamız gereken birçok maçı kaybettik. Ama şimdi kadromuzun da genişlemesiyle daha iyi bir takım olduk. Bugün salona gelip bizi destekleyen taraftarımız yine harikalardı. Zaman zaman maçta iniş çıkışlar oldu ama bunlar çok normal. Taraftarımızın verdiği moralle galip gelmesini bildik. Bu sezon kazandığımız-kaybettiğimiz birçok maçta müthiş taraftarımız vardı. Buradan bir kez daha onlara söz veriyorum; deplasman maçlarından da galibiyetle döneceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0