Johan Elmander geliyor!

2011-2013 yılları arasında Galatasaray forması giyen ve bu sene futbol hayatını İsveç kulübü Orgyrte'de sürdüren Johan Elmander, futbolu bıraktığını açıkladı.
.
Uzun zamandır Fatih Terim'im yardımcısı olacağı söylenen Johan Elmander, İnstagram hesabından paylaştığı gönderi ile futbolculuk kariyerini noktaladığını açıkladı. Claudio Taffarel, Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın Fatih Terim'in yardımcısı olmasının ardından Elmander'in futbolu bıraktığını açıklaması sıradaki ismin İsveçli futbolcu olduğu iddialarını güçlendirdi. Geleceğine baktığını söyleyen Elmander'in açıklamasının tamamı şu şekilde:

"Bugün benim için kenara çekilip, burayı genç jenerasyona bırakma zamanı. Bütün kariyerim boyunca bana destek olan aileme, bütün kulüplerime ve taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Bu büyük macerayı yaşadığım için çok gururlu ve minnet doluyum. Şimdi geleceğime odaklanıyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0