Junior Tavares pazarlığı sürüyor!

Sol bek transferindeki alternatif isimlerden Junior Tavares için, kulübü Sao Paulo ile pazarlıklar devam ediyor. Claudio Taffarel tarafından kulübe önerilen ve maliyet araştırması yapılan 21 yaşındaki Brezilyalı sol beke, teknik patron Fatih Terim’den onay çıkınca operasyon başlamıştı. Ancak Brezilya kulübünün indirime gitmemesi, Galatasaray cephesinde can sıkıyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Cimbom'un Junior Tavares ısrarı sürüyor. Sao Paulo, genç yetenek için 3.5 milyon Euro bonservis fiyatı belirledi. Bu da Galatasaray’ı bir hayli zorluyor. Sarı-Kırmızılılar her ne kadar pazarlık sürecini başlatsa da, Brezilya kulübünün geri adım atmaya niyeti yok gibi görünüyor.

Galatasaray Yönetimi’nin Tavares için belirlediği bütçe 1.5 milyon Euro civarında. Eğer Sao Paulo bu bonservis seviyesine inerse, anlaşma yapılabileceği ifade ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0