Kaan Ayhan transferinde sürpriz!

Fatih Terim'in, A Milli Takım'a kazandırdığı Kaan Ayhan'ın ismi yeniden Galatasaray'da gündeme gelirken, bu ilginin 7 ay öncesine dayandığı ortaya çıktı.  Fortuna Düsseldorf ile kontratı sezon sonu bitecek olan 23 yaşındaki oyuncuya şimdiden ön protokol imzalatmak isteyen Galatasaray'ın, gurbetçi futbolcunun babası ile Haziran ayında masaya oturduğu ortaya çıktı. 


Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre;  Kaan Ayhan'ın menajeri de olan babası Erol Ayhan ile yapılan görüşmede Düsseldorf'un sözleşmeye serbest kalma bedeli koyduğu öğrenilir. 1.5 milyon Euro ödemesi halinde Galatasaray, Almanlar ile masaya oturmadan işi bitirecektir. Sarı kırmızılılar başlangıçta bu şartlarla transfere sıcak bakar. Ancak baba Ayhan "Tolga Ciğerci'ye verdiğiniz gibi 2 milyon Euro ve 3 yıllık kontrat istiyoruz" deyince vazgeçilir.


TERİM FAKTÖRÜ
Kaan Ayhan'ın kariyerinde önemli bir yeri olan Fatih Terim'in Galatasaray'ın başına gelmesi ile gurbetçi oyuncunun transferi yeniden gündeme geldi. 'Terim faktörü' nedeniyle Kaan'ın babasının, Galatasaray'dan istediği 2 milyon Euro'yu daha makul bir düzeye indirmesi bekleniyor. İki tarafın anlaşması halinde Galatasaray, sezon sonu Fortuna Düsseldorf ile kontratı bitecek Kaan ile şimdiden ön protokol imzalayacak ve 23 yaşındaki oyuncu Mayıs'ta Terim'in yanına gelecek.

MİLLİ TAKIMDA PARLADI
Almanya 2. Ligi'nde mücadele eden Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen Kaan Ayhan'ın yıldızı, Fatih Terim döneminde A Milli Takım'a alınmasıyla parladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0