Kayserispor'dan Tarık Çamdal açıklaması!

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, bugün basında çıkan Tarık Çamdal haberleriyle ilgili bir açıklama yaptı. Erol Bedir, Tarık Çamdal ile ilgilenmedikleri ve bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Kayserispor'un resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde..

Bazı yayın organlarında kulübümüzün Galatasaraylı futbolcu Tarık Çamdalı istediği ve iki tarafın bu konuda görüştüğü iddia edilmiştir. Konuyla ilgili hiçbir düşüncemiz yoktur. Ayrıca; Her türlü soruya açık yürekle cevap veren yönetim anlayışımıza rağmen bize sorulmadan, haberimizin bile olmadığı  böyle bir haber yayın yapanlara yakışmamış olup;Anadolu takımlarını, hele Kayserispor’umuzu İstanbul takımlarının ‘Pilot takımı’ gibi görme alışkanlığının da artık değişmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0