KBL | Quigley ve Davis şov yaptı!

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi 16. hafta maçında İstanbul Üniversitesi'ne konuk oldu. Allie Quigley, Kaela Davis ve Gizem Başaran'ın ağırlığını koyduğu maçta hiç geri düşmeyen Sarayın Sultanları, rakibini 75-87 yenmeyi başardı. Karşılaşmada yabancı sınırından dolayı Jelena Dubljevic ve Gintare Petronyte forma giyemedi.

Mücadeleye Işıl Alben - Allie Quigley - Kaela Davis - Gizem Başaran - Ewelina Kobryn beşiyle başlayan Galatasaray, ilk sayılarını Allie Quigley ile buldu. Maça Allie Quigley'in etkili oyunuyla başlayan Sarı Kırmızılılar, ilk 10 dakika içinde çok fazla oyuncu değiştirmezken ilk çeyreği 18-22 önde kapattı. İkinci çeyrekte Quigley'in daha pasif kalmasından başta bocalayan Sarayın Sultanları, ilerleyen dakikalarda Kaela Davis'ten hücumda aldığı katkıyla beraber Gizem Başaran'dan da savunmada katkı alınca soyunma odasına 40-46 önde gitti.

Soyunma odasından döndüğünde ise Allie Quigley, Işıl Alben'in asistleriyle ilk çeyrekteki performansını sergiledi. Quigley'in 10 sayı attığı üçüncü çeyrekte de rakibine üstünlük kurmaya devam eden temsilcimiz, son çeyreğe 61-71 önde girdi. Son çeyrekte ise Tuğba Taşçı ve Işıl Alben'den de daha fazla sayı katkısı alan takımımız parkeden 75-87 galip ayrıldı.

Oyuncu istatistikleri:

Işıl Alben: 8 sayı - 3 asist - 8 asist.
Allie Quigley: 18 sayı - 4 asist - 1 blok.
Kaela Davis: 24 sayı - 1 ribaund - 3 asist.
Gizem Başaran: 12 sayı - 8 ribaund - 1 asist.
Ewelina Kobryn: 8 sayı - 3 ribaund - 2 asist.
İrem Naz Topuz: Oynamadı.
Tuğba Taşçı: 8 sayı - 3 ribaund - 1 asist.
Meltem Yıldızhan: 4 sayı.
Olivia Epoupa: 5 sayı - 10 ribaund - 5 asist.
Merve Uygül: 0 sayı.
İnci Güçlü: 0 sayı.
Eda Şahin: 0 sayı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0