Kiralık oyuncularımız ne yaptı?

Galatasaray sezon başında Lionel Carole, Luis Pedro Cavanda, Volkan Pala, Doğan Can Davas, Soner Gönül ve İsmail Çipe'yi kiralık olarak gönderdi. Bu 6 futbolcunun kiralık olarak gittikleri kulüplerde ne yaptıklarına bu yazımızda hep birlikte bakacağız..

LİONEL CAROLE
Galatasaray'ın transfer döneminin son günlerinde Sevilla'ya 350 bin Euro kiralama bedeli karşılığında kiraladığı Lionel Carole, Sevilla formasıyla toplam 7 resmi maça çıktı. Forma giydiği bütün maçlarda 90 dakika sahada kalan Carole, bu maçlarda 1 asist yaptı. Sol bek arayışlarını sürdüren takımımızda, Carole'nin devre arası takıma geri dönme ihtimali konuşulsa da Sevilla isterse 31 Mayıs tarihine kadar 3.5 milyon Euro ödeyerek Lionel Carole'nin bonservisini alabilir. 

LUİS PEDRO CAVANDA
Geçen sezon Trabzonspor'dan transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Cavanda, sezon başında 500 bin Euro karşılığında Standart Liege kiralandı. Belçika ekibinde 14 resmi maça çıkan Cavanda, bu maçlarda skora katkıda bulunamadı. Standart Liege isterse 20 Mayıs tarihine kadar 1.5 milyon Euro ödeyerek Cavanda'nın bonservisini alabilir. 

DOĞAN CAN DAVAS
Sezon başında TFF 3.Lig ekibi Çorum Belediyespor'a kiralanan 20 yaşındaki Doğan Can Davas, Çorum Belediyespor formasıyla 19 resmi maça çıktı. Bu maçlarda 12 gol atıp, 5 asist yapan Doğan, takımının en golcü oyuncusu konumunda. Doğan Can Davas sezon sonunda takımımıza geri dönecek. 

SONER GÖNÜL
Sezon başında TFF 3.Lig ekibi Erbaaspor'a kiralanan Soner Gönül, Erbaaspor formasıyla 17 resmi maça çıktı. Bu maçlarda 1 gol atıp, 2 asist yapan 20 yaşındaki sol bek sezon sonunda takımımıza dönecek. 

İSMAİL ÇİPE
Sezon başında TFF 2.Lig ekibi Fatih Karagümrük'e kiralanan İsmail Çipe, şu ana kadar 14 resmi maçta forma giydi. 14 resmi maçta kalesinde 24 gol gören 23 yaşındaki file bekçisi, bu maçlarda 1 de kırmızı kart gördü. İsmail Çipe, sezon sonunda takımımıza geri dönecek

VOLKAN PALA
Sezon başında TFF 3.Lig ekibi Van Büyükşehir Belediyespor'a kiralanan Volkan Pala, yalnızca 4 resmi maçta forma giydi. 4 maçta da sonradan oyuna giren 20 yaşındaki, bu maçlarda skora katkıda bulunamadı. Volkan Pala sezon sonunda takımımıza geri dönecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0