Marina Maljkovic: İki dakikada kontrolü kaybettik..

Euroleague Women'da normal sezonda A Grubu'nun 10.maç haftasında Bourges Basket karşısında sahadan 61-79 mağlup ayrılan Galatasaray kadın basketbol takımında baş antrenör Marina Maljkovic karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Maça iyi başladık ve ilk yarı sonunda öndeydik. Ama üçüncü çeyrekte sadece iki dakikalık bir bölümde kontrolü tamamen kaybettik. Çok uzun süredir olduğu gibi yine rotasyon sıkıntılarından canımız yandı. Allie Quigley bugün yüzde yüz hazır olmamasına rağmen sahaya çıkmayı kabul etti ama ikinci yarıda tam olarak hazır olmadığı için oynayacak yeterli gücü bulamadı. Yeni transferimiz ve Quigley’nin geri dönmesiyle hafta sonunda Ormanspor’a karşı oynayacağımız çok önemli maça konsantre olmuş durumdayız. Şimdi rotasyonda normal sayıda oyuncuya sahibiz ve takım olarak çalışmamız gerekiyor. Yine de rakiplerimiz olan Fenerbahçe ve Yakın Doğu Üniversitesi seviyesinde değiliz. Bunun için de çok çalışmamız gerekiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0