Marina Maljkovic: Profesyonellikten ötürü mutluyum

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 15. hafta maçında evinde Bornova Beckerspor’u 97-44 mağlup eden Galatasaray’da koç Marina Maljkovic karşılaşmanın ardından Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulundu. Taraftara teşekkür eden Marina Maljkovic, kenardan gelen oyuncuların verdiği katkının tatmin edici olmadığını da belirtti. Marina Maljkovic'in açıklamaları şu şekilde..

PROFESYONELLİKTEN ÖTÜRÜ MUTLUYUM 
Bugün her şeyden önce taraftarlarımızın yarattığı atmosfere değinmek istiyorum. Bu maçta buraya gelip harika bir ortam yarattılar, onlara teşekkür ediyorum. İkinci değinmek istediğim nokta ise beni mutlu etmeyen bir nokta. Bugün ligde hiç galibiyet alamamış bir takıma karşı oynadık ve kenardan gelen oyuncularımızın verdiği katkı tatmin edici değildi. Kenardan gelen genç oyuncularımız bugün bu rakibe karşı daha önemli katkılar vermeliydi. Ana rotasyonda kullandığımız oyuncular zaten üzerlerine düşeni yaptılar ancak böyle bir maçta genç oyuncuların Allie Quigley ve Işıl Alben gibi oyunculardan daha az mücadele etmesi kesinlikle kabul edilemez. Ben onları artık “genç oyuncu” şeklinde nitelendirmek de istemiyorum açıkçası çünkü bu sezon yeterince Euroleague ve Türkiye Ligi tecrübesi edindiler. Ancak kendilerine verilen süreleri iyi kullanamıyorlar ve onlara verdiğim talimatları yerine getirmiyorlar. Bu kesinlikle normal bir şey değil. Bugün Eda Şahin dışında tüm oyuncularımız skora katkı yaptı ancak kenardan gelen oyuncuların oyuna daha önemli bir fark getirmesi gerekirdi. Yine de oyunun iki tarafında gösterdiğimiz profesyonellikten ötürü mutluyum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0