Mustafa Cengiz'den sol bek kararı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sol bek transferi için Kwadwo Asamoah'ta karar kıldı. Cengiz'in, son ana kadar Ganalı yıldızın transferini zorlayacağı öğrenildi.

Gamaspor’un haberin göre; Sarı-kırmızılı camiada merakla beklenen sol bek transferi için başkan Mustafa Cengiz, son olarak daha önce de görüşülen Kwadwo Asamoah’ta karar kıldı ve bu kararını teknik direktör Fatih Terim’e de iletti. Terim’e transferdeki son durumu “Kaynağımız var. Asamoah’ı zorluyoruz. Olma ihtimali yüksek” sözleriyle anlatan Cengiz, 29 yaşındaki yıldız futbolcunun transferi için umut verici konuştu.

Dursun Özbek yönetimi döneminde Sportif A.Ş’de görev alan Serdar Güzelaydın da Ocak ayının başında oyuncunun menajeri Federico Pastorello ile görüşme gerçekleştirmiş ve bu görüşmede ‘Haziran ayında bonservissiz transfer’ konusunda anlaşmaya varılmıştı. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Juventus’un da Ganalı futbolcuyla sözleşme uzatmama kararı almasının ardından yeniden bu transfer için çalışmalara başladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0