Oktay Mahmuti: Beş numaraya ihtiyacımız var..

Eurocup'ta mücadele ettiği Top16 grubunun 5.maç haftasında Darüşşafaka Basket deplasmanında aldığı mağlubiyetle grupta 4.mağlubiyetini alan Galatasaray Odeabank'ta başantrenör Oktay Mahmuti karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Eurocup'ta şanslarının olmadığını bilerek maça çıktıklarını belirten Mahmuti, beş numaralı pozisyona takviye yapmak istediklerini dile getirdi. Oktay Mahmuti'nin açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Darüşşafaka Basketbol’u galibiyetten ötürü kutluyorum ve EuroCup’ın geri kalanında onlara iyi şanslar diliyorum. Gruptan çıkma şansımız ALBA Berlin – Gran Canaria maçından sonra bitmişti ve biz bunu bu maça çıkarken biliyorduk. Bu da dolayısıyla oyunumuzu etkiledi.  Her maçın hikayesi farklı. Bu maçı bir hazırlık maçı gibi görmedik. Kazanmaya çalıştık. 

Bütün maç boyunca ribaundlarda sıkıntı yaşadık. Beş numara transferine ihtiyacımız var. Fakat bunu yapabilecek miyiz, bilmiyorum. Transfer için çok fazla faktör var. O yüzden transfer şansımızı gelecekte göreceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0