Oktay Mahmuti imzalamak üzere!

Sezon başından bugüne oldukça başarısız bir form grafiği çizen Galatasaray Odeabank'ta baş antrenör Erman Kunter'in görevine son verilirken, yeni koç arayışlarında sona gelindi. Galatasaray Odeabank,  eski başantrenörü Oktay Mahmuti ile anlaştı.

beIN Sports'un haberine göre; Galatasaray Odeabank, baş antrenör Oktay Mahmuti ile bir buçuk yıllık anlaşmaya vardı. Oktay Mahmuti, başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyesi Can Topsakal ile Pazartesi ve Salı günü bir araya geldi. Dün, Divan Kurulu yoğunluğundan dolayı taraflar görüşmedi. Taraflar arasında başta 2.5 yıllık sözleşme üzerinde konuşulsa da, 1.5 yılda anlaşıldı. 

49 yaşındaki Oktay Mahmuti, 2010-2012 yılları arasında da Galatasaray'da görev yapmış ve bu süreçte yaptıklarıyla taraftarın sevgisini kazanmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0