Oktay Mahmuti: Sonuna kadar savaşacağız..

Yaklaşık 6 yıl aradan sonra Galatasaray Odeabank başantrenörü olarak sahaya çıkan Oktay Mahmuti, ligde normal sezonun ilk yarısının son haftasında Anadolu Efes deplasmanında alınan mağlubiyet sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takım olarak iyi mücadele ettiklerini ancak bunun olması gerektiğini belirten Mahmuti'nin açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Her şeyden önce Anadolu Efes‘i tebrik ediyorum. Maça gelince 40 dakika boyunca iyi mücadele edip maçtan kopmadığımızı söyleyebilirim ancak mücadele için kimseyi kutlamıyorum. Son topa kadar mücadele etmeyi alışkanlık haline getirmeliyiz. Nefes alıp verir gibi mücadele etmeliyiz. Takım olarak bir çok sıkıntımız var, bunlar görülüyor zaten. Geldikten sonra iki idmana çıktım, onlarda da sakatlıklarımız vardı. Bir antrenmanı 9, diğerini 10 kişiyle yapabildik. Tam kadro çalışamadık. Bazı oyunculardan verim alınamaması da bizi maalesef bu noktaya götürüyor. Daha fazla çalışarak, nefesimizi daha fazla açarak -çünkü nefesimizin ciddi basketbol için yetmeyeceğini düşünüyorum- daha iyi yerlere gelebiliriz. Sonuna kadar koşacağız. Bu sürecin zorlu olacağını oyuncularım da biliyor. Birkaç değişiklik yaparak daha iyi yerlere geleceğiz. Ancak bu kolay olmayacak. 

Takıma yapılabilecek takviyeler hakkında bazı şeyler düşünüyorum. Bulunduğumuz dönem itibariyle ortada çok fazla oyuncu da yok ama tabii bunu yönetimle paylaşarak bir şeyler yapmak istiyorum. Yine de inandığım isimlerle anlaşıp elimizdeki yapıyı daha homojen hale getirmek istiyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0