Oktay Mahmuti süre istedi..

Sezon başından bugüne oldukça istikrarsız ve başarısız bir form grafiği çizen Galatasaray Odeabank'ta baş antrenör Erman Kunter'in görevine son verilirken, başantrenörlük için iki isim ağırlık kazanmış durumda.. Ahmet Çakı ile ön görüşmeyi yapan Galatasaray Odeabank'ta baş antrenörlük görevi için en ciddi aday ise Oktay Mahmuti.

Erman Kunter'in görevden ayrılmasının ardından Banvit karşılaşmasına baş antrenörlük görevinde yardımcı antrenör Recep Şen görev alırken, Galatasaray'da seçim öncesinde görevine devam eden mevcut yönetim baş antrenörlük için Oktay Mahmuti ile görüştü. Mahmuti'yle yapılan ilk görüşmede deneyimli baş antrenör düşünmek için süre isterken, 20 Ocak'ta gerçekleştirilecek olan seçim sonucuna göre hareket edeceği gelen iddialar arasında yer alıyor.

Galatasaray Odeabank önümüzdeki 10 günlük süreçte Basketbol Süper Ligi'nde deplasmanda Anadolu Efes ile karşılaşırken; Eurocup'ta ise deplasmanda Alba Berlin ve iç sahada Gran Canaria ile karşılaşacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0