Ömer Yalçınkaya: Bazen top çemberden geçmeyince..

Galatasaray basketbol şubesi son dönemde saha içinde oldukça başarısız sonuçlar alırken, idari anlamda da bir süredir sorunlarla boğuşuyordu. Organizasyon eksikliğinden, saha içi alınan sonuçlara kadar bir çok sorunla beraberinde mücadele eden basketbol şubesinde genel menajer Ömer Yalçınkaya gündeme dair Galatasaray TV'e açıklamalarda bulundu.

Erman Hoca çok saygı duyduğumuz bir basketbol adamı. Kendisi ile çok iyi işler yapmak üzere bir kadro kurduk. Başlarda da gayet iyi gitti, hazırlık kampında bir sinerji yarattık ama hem Türkiye hem de EuroCup’ın ilerleyen haftalarında tüm iyi niyete rağmen çok fazla mağlubiyetler gelmeye başladı. Bazen maçlarda o top çemberden geçmeyince hep eksi yazıyor. Tabii üst üste alınan son dönemdeki başarısız sonuçlar, özellikle Türkiye Ligi’nde 13 maçta alınan 8 mağlubiyet, Erman Hoca’nın çok iyi niyetle çalışmış olmasına rağmen başarıda muvaffak olunamadı. Dolayısıyla Galatasaray için hayırlısı bu diye düşünüyorum. Kendisi çok emek verdi, ona da bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Kulübümüzün yeni bir koç arayışı var. Onunla ilgili de gelişmeleri sizlerin aracılığıyla Galatasaray taraftarına duyuracağız. Galatasaray için en iyisi olacak koçu arıyoruz. Planlanmış bir durum yoktu. Dolayısıyla isim vermek doğru değil ama çalışmalar başlamıştır.

Bugün itibarıyla da kadın basketbol takımımıza Tuğba Taşçı ve Kaela Davis’i ekledik. Umut ediyorum ki onların katkısıyla kötü giden mağlubiyet serilerini bir an önce aşıp başarılı olacağız. Sezon tüm hızıyla devam ettiği için bu eklemeler bize fayda sağlayacaktır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0