ÖZEL HABER | CS:GO turnuvasına ev sahipliği yapabiliriz!

İlk defa geçtiğimiz yıl Kopenhag’da düzenlenen ve Espor dünyasına prestijli bir giriş yaparak en büyük CS:GO takımlarını konuk eden Blast Pro Series turnuvasının sıradaki hedefi Türkiye olabilir.

Birkaç gün önce Blast Pro Series'ın içerik direktörü olan Nicolas Estrup'un Twitter üzerinden Türkiye'de bulunan stadyumlarla ilgili Blast Pro Series hashtag’ini kullanarak fotoğraflar paylaşması sıradaki duraklarının Türkiye olduğu olarak yorumlandı. İlk önce Galatasaray'ın evi Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena ve ardından Ülker Sports Arena'nın fotoğraflarını paylaşan Estrup, "İlgi çekici" ifadesini kullanırken reklam departman müdürü Jordi Roig'i de fotoğraflarına etiketledi.


Bu paylaşımları yaptıktan iki gün sonra da Vodafone Park Arena ile ilgili fotoğraf paylaşan Nicolas, bu paylaşımları ile herkesin Türkiye'de yapılacak turnuva için yer keşfi yapıyor iddialarını güçlendirdi. Reklam departman müdürü Roig ile beraber olduğunu etiketleyerek belli eden Estrup'u bir destekleyen paylaşım da Espor dünyasının en prestijli ve büyük takımlarından olan Virus.pro'nun oyuncusundan geldi. Polonya takımının efsane oyuncusu Jaroslaw 'pashabiceps' Jarzabkowski'nin yaptığı paylaşım ise Blast Pro Series için Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın seçildiği yönünde söylentiler ortaya çıkardı.


Nicolas Estrup ile aynı gün Facebook sayfasından Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın fotoğrafını paylaşan Polonya takımının önemli oyuncusu pashabiceps, paylaşıma şu notu düştü: "Türk arkadaşlarım, yakında Counter Strike etkinliğinde görüşmek üzere!"

Resmi bir açıklama yapılmasada yapılan paylaşımların ardından Espor dünyasının öncü oyunlarından CS:GO'nun önemli turnuvalarından olan Blast Pro Series'ın Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da yapılacak olması iddiaları CS:GO dünyasında geniş yer buldu. Anlaşmaların resmileşmesinin ardından resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.


Kopenhag’da düzenlenen ilk Blast Pro Series’a CS:GO dünyasının önemli takımları olan Astralis, Faze Clan, Ninjas in Pyjamas, G2 Esports, North ve SK Gaming katılmıştı. 250 bin dolar ödül havuzu bulunan turnuvada SK Gaming şampiyon olarak 125 bin dolarlık ödülün sahibi olmuştu. Türkiye'de düzenlenecek olan Blast Pro Series'ta ise Virtus.pro oyuncusu pashabiceps'in paylaşım yapması Virtus.pro'nun turnuva için davet alacağı yönünde yorumlanırken, CS:GO Avrupa Arenası'nda boy göstererek ciddi başarılara imza atan Türk takımı Space Soldiers'ın da davetli olarak katılacağı söyleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0