ÖZEL HABER | Mustafa Cengiz resmen istedi, Dursun Özbek vermedi!

Galatasaray'da önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek olan olağanüstü seçim öncesinde camiadaki hareketlilik devam ediyor. Mustafa Cengiz'in oldukça güçlü bir liste ile seçime girmesi ve kulislerde ciddi olarak desteklendiği iddia edilirken, Dursun Özbek yönetimi seçim öncesinde son hamlelerini yaparak adeta göz boyamaya devam ediyor. Yaşanan son gelişme ise, pes dedirtecek cinsten! 

Galatasaray'da başkanlığa adaylığını açıklayan Mustafa Cengiz, seçim öncesinde kulübün mali yapısını daha net görmek için 5 Ocak Cuma günü resmi olarak "Finansal Belgelerin İncelenmesi" başlıklı 7 maddelik dilekçe verdi. Aradan geçen süre içerisinde Dursun Özbek yönetiminden herhangi bir cevap gelmezken, seçim öncesinde mevcut yönetim tarafından kendileri dışında bir başka başkan adayına mali belgelerin paylaşılmaması dikkat çekti.

Hatırlanacağı üzere, Dursun Özbek geçtiğimiz ay 19 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirdiği basın toplantısında "Çok kez mali genel kurul yaptık. Orada rakamları açıkladık. Daha detaylı bilgi almak isteyen varsa evraklarımızla bekliyoruz. Herkes gelip, bakıp, inceleyebilir." ifadelerini kullanmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0