Salon için sponsor bulundu!

Galatasaray'da uzun süredir gizemini koruyan 15 bin kişilik spor salonu projesinde son düzlüğe girildi. Bir süredir ruhsat işlemlerini halletmeye çalışan mevcut başkan Dursun Özbek, önümüzdeki hafta yapılacak seçim öncesinde önemli bir gelişmeyi tamamlamak üzere..

Basketdergisi.com'da yer alan habere göre; Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin içerisinde yer alacak olan 15bin kişilik kapalı spor salonunun sponsoru Turkcell olacak. Önümüzdeki günlerde Turkcell ile yapacağı iş birliğini açıklayacak olan Galatasaray aynı zamanda teknoloji deviyle mobil cihazlar için özel bir yazılım anlaşmasını da beraberinde açıklayacak. Bu anlaşmayla birlikte salonun finansmanı Turkcell'den sağlanırken, Galatasaray'ın kasasına da önemli bir nakit girdisi gerçekleşecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0