Serdar Güzelaydın istifa etti!

Galatasaray'da geçen hafta Dursun Özbek tarafından Sportif AŞ başına getirilen Serdar Güzelaydın, istifa etti. Göreve getirildiğinde yoğun tepki alan ve görevden ayrılması istenen Güzelaydın kendi isteğiyle görevine tam olarak başlayamadan istifa etti. Yapılan KAP açıklamasının tamamı şu şekilde:

"Yönetim Kurulu Üyemiz Sn.Serdar Güzelaydın 23.01.2018 tarihi itibariyle, Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etmiştir. Yönetim Kurulumuz istifa ile boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesi kapsamında, yasal şartları haiz, yeni bir üye seçip ilk genel kurulun onayına sunacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız."

YENİ BAŞKAN ÇAĞRIDA BULUNDU
Galatasaray'ın yeni başkanı Mustafa Cengiz, bugün resmi olarak mazbatasını aldı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cengiz, konuşmasında Galatasaray kulübünün menfaatleri için Sportif AŞ'deki görev yapan kişilerin istifa etmesini istediğini açıkladı. O açıklamanın tamamı şu şekilde:

"Galatasaray'ın önünü açmak için bugünden tezi yok, Sportif AŞ'deki arkadaşlarımızın istifa etmesini bekliyorum, istiyorum. Burada zaman kaybına tahammülümüz yok. Bu değerli arkadaşlarımın gereğini yapacağına inanıyorum."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0