Sol beke Nagatomo iddiası!

Devre arası transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kala Galatasaray'ın gündemine yeni bir sol bek oyuncusu geldi. Ara transfer dönemini sol bek transferi yaparak kapatmak isteyen Cimbom, İnter'in Japon oyuncusu Yuto Nagatomo'yu gündemine aldı. 

Sky Sport ve Premium Sport'ta yer alan haberlere göre; Galatasaray, 2011'den beri Inter forması giyen Yuto Nagatomo'yu kiralayacak. Haberlere göre, Nagatomo'yu 1 milyon Euro'ya kiralayacak olan Galatasaray, 6-7 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuna da sahip olacak. Haberde Nagamoto'nun  menajeri Pastorello, bu akşam İstanbul'a geleceği de belirtildi. 

2010-11 sezonundan bu yana İnter forması giyen Japon oyuncu, bu zamana kadar İnter'de 210 maçta forma giydi ve bu maçlarda 11 gol atarken, 18 asist yaptı. Sağ bekte de oynayabilen Nagatomo, bu sezon İnter formasıyla Serie A'da 11 maça çıktı. Bu maçlarda skora katkı yapamayan 31 yaşındaki oyuncu, 1 sarı kart gördü. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0