Sporun beşiği Galatasaray!

#YellowFriday kampanyasıyla önemli bir sinerji yakalayan Galatasaray, yakaladığı bu sinerjiyi sahaya da yansıttı. Altı ayrı branşta sahaya çıkan Galatasaray, hafta sonunu 6/6 ile kapatmayı başardı.

Haftanın açılışını Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi 16. hafta maçında İstanbul Üniversitesi'ni 75-87 mağlup eden Sarayın Sultanları yaparken; Galatasaray HDI Sigorta, Efeler Ligi 16. hafta maçında deplasmanda İnegöl Belediyesi'ni 3-0 mağlup etmeyi başardı. Su  Topu takımımız, Sutopu Süper Lig 10. haftasında İYİK'i deplasmanda 26-0 mağlup etti. Cumartesi günün son karşılaşmasında Futbol takımımız, Süper Lig'in 18. haftasında sahasında Osmanlıspor'u 2-0 mağlup etti. 

Bugün Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin ikinci devre ilk maçında Gaziantep Basketbol ile karşılaşan Galatasaray Odebank, sahadan 66-77 galip ayrılmayı başarırken; Galatasaray Kadın Voleybol Takımımız, Sultanlar Ligi 16. haftasında derbide Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-0 mağlup etmeyi başardı. Takımlarımızı bu başarılı hafta sonundan dolayı tebrik ediyoruz.. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0