Tarık Çamdal'a talip var!

Teknik direktör Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılan ve Antalya'da gerçekleştirilen devre arası kampına götürülmeyen Tarık Çamdal için Süper Lig'de ilk yarının sürpriz takımı Kayserispor'dan teklif geldi. 

Basında yer alan haberlere göre; Rumen teknik adam Sumudica önderliğinde ilk yarıda oynadığı futbol ve topladığı puanla dikkatleri üzerine çeken Kayserispor kadrosunda bulunan 24 yaşındaki savunma oyuncusu Canberk Aydın'la yollarını ayırmasının ardından önceliği sağ bek bölgesine verdi. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Kayseri ekibinde, Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Tarık Çamdal gündeme girdi.

26 yaşındaki futbolcu için girişimlere başlayan İç Anadolu temsilcisi, Galatasaray ile yapılan ilk görüşmeden olumlu yanıt aldı. Tarafların önümüzdeki günlerde bir kez daha bir araya geleceği ve transferi olumlu ya da olumsuz olarak sonuçlandıracağı öğrenildi Daha önce de bazı teklifler alan ve yıllık 1.6 milyon euro alan Tarık, Galatasaray'dan ayrılmamıştı. Fatih Terim'in kadroda düşünmediği oyuncunun bu kez ayrılıp ayrılmayacağı da merak konusu oldu

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0