Yeter artık!

Galatasaray Basketbol Şubesi'nde son dönemde yaşananları hayretle izlemekteyiz. Erkek basket takımında yaşanan ahbap - çavuş ilişkisinin yanı sıra, kadın basketbol takımında son yılların en büyük bütçesinin facia transferlerle çarçur edilmesini ve camianın sessizliğini şaşkınlıkla izliyoruz!

Hiç bir proje, plan ve organizasyon içerisinde olmadan sırf liseden sınıf arkadaşınız diye getirdiğiniz Erman Kunter ve yakın ilişkilerinizin başrol oynayarak oluşturduğunuz oyuncu grubunun saha içinde yapabildikleri ortada: 25 maçta 10 galibiyet!

Kadın basket takımında ise son yılların en büyük bütçesine sahip olunmasına rağmen yakın ilişkilerle transfer edilen oyuncuların saha içerisinde elde ettikleri, tıpkı erkek takımı gibi ortada: 23 maçta 10 galibiyet!

Galatasaray basketbol şubesi geçmiş yıllarda da maddi zorluklar içerisinde olmuş ancak hiç bu kadar aciziyet yada yarışmacı kimlikten uzak bir görüntüde olmamıştır. Avrupa Şampiyonluğu finaline devre arasında gelen ve kupa törenine kendisini sonradan ekleten sözde şube yöneticisi alınan başarısız sonuçların ardından "sadece şubedeki görevlerinden" istifa etmiş; Yönetim Kurulu'ndaki görevlerine (?) devam etme kararı almıştır. Ancak yetmez!

20 Ocak 2018'deki seçime kadar şubedeki görevlerinden istifa eden Can Topsakal mevcut başkan Dursun Özbek'in yeni yönetim listesinde de yer almakta olup, yine şube yönetimine taliptir. Bu ancak ve ancak "ahbap çavuş" ilişkisinin yaşanabileceği bir ortamda söz konusudur. Galatasaray basketbol şubesinde son dönemde yaşanan idari ve sportif başarısızlıklardan en az Can Topsakal kadar sorumlu bir kişi varsa, şube menajeri ünvanına sahip olmasına rağmen bundan bi'haber bir şekilde davranan Ömer Yalçınkaya'dır!

Can Topsakal ve Ömer Yalçınkaya gibi başarılı (!) isimlerin başrol oynadığı noktada Galatasaray Basketbol Şubesi takımları normal sezonda Türkiye Kupası'na katılamayacak; Avrupa'da yoluna devam etme ihtimali meşakatli; ligde ilk 3 içerisinde bitirme ihtimali imkansızdır!

Galatasaray Basketbol Şubesi'nde son zamanlarda yaşanan idari ve sportif başarısızlıkların hesabını verin. Bu camia için bugüne kadar yapmadığınız en büyük iyiliği yapın.. Yeter artık ahbap - çavuş ilişkisiyle organizasyonlar yaptığınız; eşinizi dostunuzu zengin ettiğiniz; son 5 yılda 2 kere Avrupa Şampiyonu olan şubeyi ayağa düşürdüğünüz..

İSTİFA EDİN.
İSTİFA EDİN.
İSTİFA EDİN.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0