10 isim belli..

Spor Toto Süper Ligde haftalar sonra liderlik koltuguna oturan Galatasaray'da moraller oldukca yüksek. Sarı kırmızılı oyuncuların antrenmanlarda son derece hırslı ve neşeli oldugu gözlerden kaçmıyor. Mevcut kadrodaki her isimden faydalanmak için yoğun çaba harcayan teknik direktör Fatih Terim, forma rekabetini üst seviyede tutmaya özen gösteriyor. 

beIN Sports'un haberine göre; Pazar günü deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak sarı kırmızılılar galibiyete odaklanmış durumda. Tecrubeli çalıştırıcının oyuncularını Kasımpaşa'nın hızlı ataklarına karşı uyardığı ve Antalyaspor maçının ilk 45 dakikasındaki gibi yüksek tempoyla maça başlanmasını istediği öğrenildi. 

Geçtiğimiz hafta cezası sebebiyle forma giyemeyen Fernando Muslera, Kasımpaşa maçı ile birlikte tekrar 11'e geri dönecek. Sakatlığı süren Fernando Reges ve Jason Denayer ile birlikte Antalyaspor maçında kırmızı kartla oyundan atılan Belhanda kritik karşılaşmada forma giyemecek. Tecrübeli teknik adam Faslı oyuncunun yokluğunda 10 numara pozisyonunda Sofiane Feghouli'ye şans verecek. 

Kanatta formu her hafta yukselen Garry Rodriguez'in oynamasına kesin gözüyle bakılırken diğer forma için en kuvvetli adaylar Yasin Öztekin ve Sinan Gümüş. Terim'in bu konuda ki son kararını antenmanlardaki performansa göre vermesi bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0