Ahmet Bulut'tan Dursun Özbek'e tepki..

Galatasaray'ın sezon başında yaptığı Youness Belhanda ve Sofiane Feghouli transferlerini yürüten menajer Ahmet Bulut, Galatasaray’ın eski yönetiminin söz verdiği 2 milyon Euro’luk komisyon bedelini ödemediğini açıkladı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Yaz transfer döneminde fırtına gibi esen Galatasaray'da yapılan görüşmelerde aktif rol oynayan menajer Ahmet Bulut isyan etti. Bruma'nın bonuslarla birlikte 15 milyon Euro'ya Leipzig'e satılmasını sağlayan Bulut, sezon başı yapılan Belhanda ve Feghouli transferlerinde de Galatasaray adına bonservis pazarlığı yapan isimdi. Ünlü menajerin devreye girmesi sonucu Belhanda'nın kulübü Dinamo Kiev bonservis bedelini 12 milyon Euro'dan 8 milyon Euro'ya, Feghouli'nin kulübü West Ham ise bonservis bedelini 10 milyon Euro'dan, 4.250 milyon Euro'ya indirdi.. O dönemin başkanı Dursun Özbek ve kardeşi Mehmet Özbek'ten tam yetki alan Ahmet Bulut'a bu üç transfer karşılığında yaklaşık 2 milyon Euro komisyon sözü verildiği ancak hiçbir ödeme yapılmadığı ortaya çıktı.

YENİ YÖNETİMDEN HABER BEKLİYORUM
Konuyla ilgili konuşan Ahmet Bulut, "Ben Galatasaray Başkanı'nın sözüne inandım ama yerine getirmediler. Oyuncuların (Bruma, Belhanda, Feghouli) yetki belgeleri bende. Ön sözleşmem var. Avukatım defalarca kulübe gitti ama beni 4 ay oyaladılar. Mağdur oldum. Dursun Özbek ve Mehmet Özbek'in bana verdiği sözlere Cenk Ergün de şahit. Mahkemelik olmak istemiyorum. Yeni başkan Mustafa Cengiz'le de görüştüm, durumu anlattım. Haber bekliyorum" açıklamasını yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0