Arda Turan'a büyük tepki..

Sivasspor yenilgisi sonrası takıma moral vermek için havaalanına giden Galatasaray taraftarı, takımı beklerken Başakşehirli futbolcularla karşılaşınca Arda Turan'a tezahüratlarla tepki gösterdi.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Havaalanında Galatasaray kafilesini bekleyen sarı kırmızılı taraftarlar, Konya deplasmanından dönen Başakşehir takımı ile karşılaşınca Arda Turan aleyhine tezahürat yaptı.

Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray deplasmanda Sivasspor, Başakşehir ise Konyaspor ile deplasmanla karşı karşıya geldi. İki takım da mücadelelerin ardından İstanbul'a dönüş yaptı.

Dönüş yolculuğunda Başakşehir'in Barcelona'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Arda Turan'ı kötü bir sürpriz bekliyordu. Galatasaray kafilesini bekleyen sarı kırmızılı taraftarlar Arda Turan aleyhine tezahürat yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0