Ataman Güneyligil: Çok mutluyuz

Galatasaray Bayan Voleybol Takımımız, CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. maçında sahasında Dinamo Moskova’yı 3-1 mağlup ederek gruptan çıkmayı garantiledi. Karşılaşma sonrasında başantrenörümüz Ataman Güneyligil ve takım menajeri Nihan Güneyligil, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. 

ATAMAN GÜNEYLİGİL: ÇOK MUTLUYUZ, ÇOK SEVİNÇLİYİZ
Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Kötü gittiğimiz anlarda da desteklerini esirgemediler. Kuralar çekildiğinde Final Four’a gitmek istiyorsak eğer daha iyi maçlar yaparak hazırlanacağız yorumu yapmıştım. Herkes ölüm grubu demişti. Bu grupta son maçlar oynamadan gruptan çıkmayı garantiledik. Hatta 6’lı Play-Off’ları oynamayı garantiledik diye düşünüyorum bugünkü skordan sonra. Çok mutluyuz, çok sevinçliyiz. Vakıfbank maçını kazanan grubu birinci bitirecek. Çok yoğun bir tempoda oynuyoruz.

NİHAN GÜNEYLİGİL: ODAKLANDIĞIMIZ BİR MAÇTI
Birkaç gündür odaklandığımız bir maçtı. Bu zamana kadar hep sahanın içerisindeydim. Dışarıda durmak bana enteresan geliyor. Heyecandan yerimde duramıyorum. Hepsini canı gönülden tebrik ediyorum. İki iddialı Türk takımı Şampiyonlar Ligi’nde grup lideri olabilmek için savaşıyor. Türk voleybolu adına çok güzel bir adım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0