Belhanda yeniden 11'e

Fatih Terim, kritik Antalyaspor karşılaşmasında sezon boyunca performansı sürekli sorgulanan ve taraftarı da ikiye bölen Younes Belhanda'ya ilk 11'de görev verecek. Orta sahada kumandayı Faslı yıldıza bırakacak olan Terim, Feghouli ve Rodrigues'e de Belhanda'ya yardım görevini verdi.

Fotomaç Gazetesi'nden Savaş Çorlu'nun haberine göre; kupada Atiker Konyaspor'u eleyerek moral bulan Galatasaray yeniden lige döndü. Geçen hafta Demir Grup Sivas'a yenilerek hayal kırıklığı yaratan sarı-kırmızılı ekip, bugün Antalyaspor'u konuk edecek. Türk Telekom Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek. 

YASİN'E KESİK
Fatih Terim, Antalyaspor karşısına Yasin'i kulübeye çekip, Belhanda'yı 11'e koyacak. Faslı oyuncunun 11'e dönmesiyle Feghouli kanada geçecek. Sivas karşısındaki yenilgiyi hatırlatan Terim, yeni bir puan kaybına tahammülleri olmadığını hatırlatırken Antalya'yı analiz etti. Ara toplarında pozisyon yaratma ve rakipten top çalma konularında iddialı iyi bir takımla oynayacakları söyledi. Antalyaspor'un kanat akınlarda oldukça zayıf olduğu üzerinde durdu. Rodrigues ve Feghouli'den maç boyu sıfıra inmelerini istedi.

İKİ OYUNCU SINIRDA
Galatasaray 'da Mariano Filho ve Sofiane Feghouli, Antalyaspor maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, Antalyaspor maçında sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve ligin 22. haftasındaki Kasımpaşa maçında görev alamayacak

MAICON'A DİKKAT
Terim rakipte en fazla dikkat edilmesi gereken oyuncu olarak Maicon'u gösterdi. Antalyaspor'un 4 gol ve 1 asistli sambacısının kendilerine dert açabileceğini anlattı. Maç başına 1.3 kilit pas ve adam geçme yüzdesi ile oynayan Maicon için iki beki Mariano ve Nagatomo'yu özel olarak uyardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0