Çinli gazeteci Gomis'in transfer haberlerini yorumladı..

Dün basına açık yapılan antrenmanda Fatih Terim, Gomis'in transferi konusunda ortaya atılan haberleri ciddiye almadığını söylemişti. Çinli gazeteci Tianqui Zhang, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a son gelişmeleri aktardı. Çinli gazetecinin Gomis'in transferi hakkındaki düşünceleri şu şekilde..

"Gomis'le birçok Çin kulübünün ilgilendiğini ben de duyuyorum çünkü tarzı ve pozisyonu çok cazip geliyor Çin kulüplerine. Beijing Guoan ilgilenmiyor ama Javier Mascherano'nun takımı Hebei China Fortune Gomis'le ilgilenebilir. Bir aydan daha az bir süre var transfer için süre azalıyor, 5 milyon euro sınırı var Çin'de eğer Gomis'e 5 milyon dolar bir kulüp verirse bir o kadar vergi ödemesi de gerekiyor. Galatasaray'ın 5 milyondan daha fazla isteyeceğini de varsayacak olursak bu transfer zor gözüküyor."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0