Deplasman kabusu sürüyor..

Bu sezon Türk Telekom Stadyumu'nda çok iyi bir performans sergileyen ve sadece 2 puan kaybeden Galatasaray için deplasmanlar ise adeta bir kabus haline geldi. Igor Tudor ile de yolların ayrılmasının en büyük sebeplerinden biri kötü deplasman performansıydı.

Sarı kırmızılılar, deplasmanda oynadığı 11 maçta 6 mağlubiyet, 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Galatasaray, ligin 10. haftasına kadar deplasmanda iyi bir grafik ortaya koymuştu. Trabzonspor maçına kadar rakip sahada 4 maça çıkan sarı kırmızılı ekip, 3 galibiyet alıp 1 kez berabere kalmıştı. Ancak Trabzonspor'a 2-1 yenilen Galatasaray, daha sonra deplasmanda sırasıyla Başakşehir'e 5-1, Beşiktaş'a 3-0, Yeni Malatya'ya 2-1 mağlup oldu.

Göreve Fatih Terim'in gelmesiyle çıkışa geçen Galatasaray, ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Kayserispor mücadelesinde deplasmanda 3-1 yenerek moral bulmuştu. Ancak Sivasspor ve Kasımpaşa deplasmanlarında aynı skorla rakiplerine 2-1 mağlup olan Galatasaray'ın deplasman sıkıntısı devam ediyor.
(NTV Spor)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0