Dursun Özbek aday olmaya hazırlanıyor!

Ocak ayında gerçekleştirilen olağanüstü seçimde başkanlığı Mustafa Cengiz'e kaptırarak kabuğuna çekilen Dursun Özbek'in büyük bir hazırlık içerisinde olduğu öğrenildi. Özbek'in gözü Mart ayında gerçekleştirilecek olan mali kongrede.. Eski başkan, mali kongrede ibra edilmesi durumunda kritik bir adım atacak.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da eski başkan Dursun Özbek, başkanlığa yeniden aday olma kararı aldı. Yakın dostları ile bu kararını paylaşan Dursun Özbek, seçim çalışmalarına şimdiden başladı. Herkesin dikkat kesildiği Mali Genel Kurul'daki ibra oylaması üzerine de Özbek'i destekleyen üyelerin çalışma içinde olduğu ve bu kritik zirve sonrasında eski başkan Dursun Özbek'in kararını resmen açıklayacağı öğrenildi.

Dursun Özbek'in Mart ayında ibra eşiğini geçtikten sonra adaylığını resmen açıklaması bekleniyor. Aksi durumda, Özbek'in herhangi bir konuda (mali veya idari) ibra edilmemesi halinde başkan adayı olması tüzük gereği mümkün görünmüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0