Erce Galatasaray'ın radarında..

Galatasaray'ın yıllardır belki de en büyük sıkıntısı, Muslera ile rekabete girecek yedek kaleci olmaması, bu durum özellikle son dönemlerde Muslera'nın formunu da etkiledi. Galatasaray bu konuda kolları sıvadı.

Sabah gazetesinin haberine göre; Muslera ile 3 yıl daha devam edecek olan Galatasaray'da yedek kaleciler Eray ve Carrasso'nun sözleşmeleri bitiyor. Fatih Terim yabancı yedek kaleciye soğuk bakarken, antrenör Taffarel, Eray'dan desteğini çekti ve yerli yedek kaleci arayışları başladı. Listenin ilk sırasında Altınordu'dan Erce Kardeşler olduğu ortaya çıktı. 1.86 boyunda, 23 yaşındaki Erce, son iki sezonda 1. Lig'de 47 maça çıktı.

Erce yeni sezon öncesi Altınordu ile sözleşmesini 2020 yılına kadar uzatmıştı.Erce'nin ağabeyi Arda Kardeşler ise Süper Lig'de hakemlik yapıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0