Fatih Terim: "Avantajı yitirdik ama ipler elimizde.."

Üst üste 2 deplasman maçından mağlubiyetle ayrılan Galatasaray'da zorlu fikstür öncesi ve rakiplerinin zor maçlarının olduğu bu dönemde kaybedilen puanlar can sıktı,avantajı kaybettirdi... Ancak Fatih Terim hala iplerin kendi ellerinde olduğunu düşünüyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray’da yarın oynanacak Bursaspor maçının hazırlıkları devam ederken, teknik direktör Fatih Terim antrenman öncesi oyuncularıyla bir toplantı yaptı.

Öğrencilerini etrafına toplayan tecrübeli hoca, “Çok kritik bir sınav bizi bekliyor. Kasımpaşa maçında önemli bir avantajı yitirdik. Bize yakışmayan bir oyunla, liderliği elimizin tersiyle ittik. Ama hâlâ ipler bizim elimizde. Bursa maçı da önemli bir fırsat. Artık puan kaybetme lüksümüz yok. Özellikle de seyircimizin önünde böyle bir lüks asla olamaz. O yüzden sizden en az Konya ve Antalya karşısındaki futbolunuz kadar iyi bir performans bekliyorum. Kazanmalıyız, kazanmak zorundayız. Başka bir sonuç düşünmek bile istemiyorum. Kazanırsak, bizden sonra oynayacak rakiplerimiz için hem bir gözdağı hem de ciddi bir baskı olur” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0