Fatih Terim kadroya neşteri vuracak..

Sivas deplasmanında alınan sonuç ve oynanan oyundan memnun olmayan Fatih Terim, Türkiye Kupası'nda oynanacak olan Atiker Konyaspor maçı ile kadroya neşteri vuracak. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Geçtiğimiz hafta oynadığı 2 maçı da kazanamayan Galatasaray'da bu durum teknik direktör Fatih Terim'i kızdırdı. 

Oyun kalitesinin düşmesinden hiç memnun olmayan ve Demir Grup Sivasspor mağlubiyeti sonrası bunu net bir şekilde belirten Fatih Terim, Konyaspor ile oynanacak olan karşılaşmada kadroda büyük bir operasyon yapmaya hazırlanıyor. Son haftalarda yedek kalan bazı isimler ilk 11'e geçecek. Teknik direktörümüz Fatih Terim, Sivasspor karşısında özellikle Denayer, Ryan Donk, Yasin ve Gomis'in performanslarını beğenmedi. Savunmada Serdar Aziz-Maicon ikilisine dönecek olan tecrübeli çalıştırıcı, orta sahada da mecburiyetten Tolga ve Selçuk görev yapacak.

GOMIS GERİYE GİDİYOR
Sivasspor karşılaşmasına yedek başlamasına rağmen sonradan oyuna girerek takımı canlandıran ve Eren'in attığı golü hazırlayan Belhanda, Fatih Terim tarafından tekrar ilk 11'e yazılacak. Ayrıca takım savunmasına katkı yapmayan, saha içinde çok ağır görünen ve gol pozisyonlarında egoist davranan Bafetimbi Gomis de yeniden kulübeye çekilecek gibi görünüyor. Bunun yanı sıra Fatih Terim'in çift forvet çıkma ihtimali de bulunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0