Fatih Terim mağlubiyetin faturasını kesti!

Şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin puan kayıpları yaşadığı haftada Sivasspor'a 2-1 yenilerek zirveye çıkma şansını kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim faturayı futbolcularına kesti. Maç sonrası, “Oyuncu değişikliği hakkımız olsa hepsini kullanırdım. Sahada değişecek çok isim vardı.” diyen Terim, bu sözlerle Muslera, Mariano, Feghouli, Yasin ve Gomis’i hedef aldı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Sivas deplasmanında alınan mağlubiyet sonrasında basın toplantısında "Oyun kalitemiz çok düşüktü. Daha fazla oyuncu değişikliği hakkımız olsa hepsini kullanırdım. Değişecek çok futbolcu vardı'' diyen teknik direktör Fatih Terim'i performansıyla en çok şaşırtan oyuncuların Muslera, Mariano, Feghouli, Yasin ve Gomis olduğu ortaya çıktı.

Terim'in özellikle Mariano'ya çok sinirlendiği öğrenildi. Brezilyalı sağ beki ikinci yarıda oyundan çıkarmaya karar veren ve Linnes'i saha kenarına gönderen kurt hoca, takımı 2-0 geri düşünce en az iki gol bulmak zorunda olduğu için tercihlerini hücum oyuncuları Belhanda, Sinan Gümüş ve Eren'den yana kullandı. Teknik direktör Fatih Terim'in en çok güvendiği isimler Muslera, Feghouli, Yasin ve Gomis de Sivas'ta adeta döküldü. Muslera idmanlarda ekstra korner çalışmaları yapmasına rağmen ilk golde topa çıkmadı. Saha içinde serbest bırakılan Feghouli takımı ne hücuma taşıyabildi ne de Donk-Tolga ikilisine yardım edebildi. 90 dakika sahada kalan Gomis pozisyona giremeden maçı tamamladı. Yasin ise girdiği pozisyonları değerlendiremedi ve yaptığı top kayıplarıyla hocayı çileden çıkardı. Terim'in gelecek maçlarda Yasin'i kulübeye çekeceği gelen haberler arasında yer alıyor.



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0