Fatih Terim, Muslera'yı uyardı..

Galatasaray'da teknik Direktör Fatih Terim, Sivasspor maçında yaptığı hatalarla dikkat çeken Fernando Muslera'yı kenara çekti.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Sivas deplasmanında aldığı mağlubiyetle liderlik şansını geri çeviren Galatasaray’da, teknik direktör Fatih Terim futbolcularıyla yaptığı toplantıda, “Hepimizin çıkaracağı önemli dersler var” demişti. Teknik heyetiyle de öz eleştiri yapan İmparator, Sivas’ta çok kötü bir performans gösteren oyuncularına yeni uyarılarda bulundu. Tecrübeli teknik adamın uyardığı isimlerin başında ise Muslera yer aldı. Uruguaylı ile 2 şampiyonluk yaşayan ve transferinde önemli payı bulunan Fatih Terim, kaleci antrenörü Taffarel ile birlikte Muslera ile görüştü.

Sivasspor'un attığı ilk golün öncesinde yaptığı ciddiyetten uzak hamle sonrasında kornere sebebiyet veren ve köşe vuruşunda da gol yenilmesine yol açan Muslera’ya sinirlenen Fatih Terim, öğrencisinin dikkatini çekti. Tecrübeli teknik adam,  Muslera’ya “Aşırı özgüven hata yaptırır. Hatalar elbette olacaktır ancak sen bu takımın en tecrübeli ismi ve kaptanısın. Şampiyonluk yolunda en iyi ve ciddi, olması gereken kişilerin başındasın. Bir daha böyle bir riske lütfen girme” diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Atiker Konyaspor ile oynanan ilk maçta hatalı 2 gol yiyen ve tepkileri üzerine çeken Eray İşcan’ın yerine Fatih Terim, bugünkü rövanş maçında ve ligdeki Antalyaspor maçında Cedric Carrasco’ya görev verecek. Carrasco, ligde ilk kez Galatasaray kalesini koruyacak.

Öte yandan Fatih Terim, Sivasspor yenilgisi sonrasında bireysel uyarılarını artırdı. İmparator'un, Sivas deplasmanında ikinci yarıda oyuna aldığı Younes Belhanda'yı da kenara çekerek uyarılarda bulunduğu görüldü. Fatih Terim, Faslı oyuncuya ondan sahada daha fazla verimli olması konusunda uyarılarda bulunduğu ifade edildi. Deneyimli çalıştırıcı Sivasspor maçında Tolga - Donk ikilisine orta sahada görev vermişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0