Fatih Terim: Oyuncularıma güveniyorum..

Teknik direktörümüz Fatih Terim, Kasımpaşa maçı öncesinde yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Haftayı lider bitermek istediklerini belirten İmparator, oyuncularına güvendiğini de belirtti. Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde.. 

LİDER GİRDİĞİMİZ HAFTAYI LİDER TAMAMLAMAK İSTİYORUZ
Ligimize baktığımızda, her maçın zor olduğunu görüyoruz. Herkes devre arasında herkesin eksiklerini kapattığını görüyoruz. Herkes kendine göre doğru bir oyun anlayışıyla ve büyük bir mücadeleyle oynuyor. Kasımpaşa çok pozisyona giren ve kendi sahasında iyi oynayan bir ekip. Atmosfere ve puan tablosuna baktığınızda, her puan kaybında yeriniz değişebilir. Lider girdiğimiz haftayı lider tamamlamak istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Bugün Belhanda'nın yerine Tolga'yı tercih ettik. İnanıyorum ki oyun kalitesi ve iştahı ile birlikte kazanacağız.

Bazı şeyleri üzerinden atmak kolay olmuyor. Daha önce deplasmanlarda sıkıntı oldu. Onu aştığımızı düşünüyorduk ama Sivas'ta beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Kasımpaşa en azından uzak bir deplasman değil. Rahat oynayabileceğimiz bir ortam. Hiçbir zaman kabul etmediğim bir sebep ya da bahane silsilesini burada aktarmanın bir anlamı yok. Oynarken oynama isteğinde olun, iyi oynayın, kimse bir şey demez. Zaten o zaman kaybetmiyorsunuz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0