Fernando derbide sahada!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, uzun süredir sakat olan Fernando Reges'in önümüzdeki hafta İstanbul'a döneceğini açıkladı. Brezilyalı futbolcunun Fenerbahçe derbisinde %100 hazır olması bekleniyor. 

Anadolu Ajansının haberine göre; Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sakatlığı devam eden ve Portekiz'e giden Brezilyalı futbolcu Fernando'nun önümüzdeki hafta İstanbul'a döneceğini ifade etti. Fernando'nun en az 5 hafta daha sahalardan uzak kalması ve Fenerbahçe ile oynanacak maçta %100 performansla sahada olması hedefleniyor.

Fatih Terim, tedavisine Portekiz'de devam edilen Brezilyalı futbolcuları Fernando Reges'in önümüzdeki hafta İstanbul'a dönmesini beklediklerini ifade etti. Fernando'nun durumuyla ilgili takım doktoru Yener İnce ile görüşeceğini anlatan İmparator, "Fernando'yu önümüzdeki hafta bekliyoruz. Yarın bir görüşme yapacağım, dönüşü daha da erken olabilir. Doktor ile beraber geliş tarihini netleştireceğiz. Bu görüşmeden sonra işin ismini daha rahat koyabiliriz." değerlendirmesinde bulundu.

Fatih Terim, tedavisi devam eden Jason Denayer'in verdikleri iki günlük izinle Belçika'ya ailesinin yanına gittiğini aktardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0