Fernando'dan sevindirici haber..

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Bursaspor'u konuk edecek olan Galatasaray, maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. Bu antrenmanda Galatasaray taraftarına müjdeli haber geldi. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan ve bu süreçte tedavinin bir bölümünü Portekiz'de geçiren Fernando, bu akşam yapılan antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. 

Takımımız, Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda teknik direktörümüz Fatih Terim yönetiminde gerçekleşen antrenmana dinamik ısınmayla başlandı. Daha sonra koordinasyon ve sürat çalışmaları ile yapan takımımız, antrenmanın devam eden bölümünde gruplar hâlinde beşe iki dar alan oyunu oynandı. Ana bölümde ise sınırlı alanda taktik çalışma gerçekleştirildi.

Antrenman, rejenerasyon koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Dünkü antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan Fernando Reges, bu akşam antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalarda yer aldı.

Sivasspor deplasmanında sakatlanan Jason Denayer, tedavisinin ardından kendisi için hazırlanan özel program dâhilinde fizyoterapistler eşliğinde sahada koşu yaparken, 2 gün önce sol diz iç menisküs ameliyatı olan Fransız file bekçisi Cedric Carrasso, salon çalışmalarına başladı.

Takımımız, bu çalışmanın ardından yarın akşam oynanacak olan Bursaspor maçı için Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0